4. Etape, af turen går mod - Vores Bo Bil

Vores Bo Bil
Gå til indhold
Fra Port-desBarques til Vannes
Klik på kortet for at se interaktiv kort.
22. dag, 20. maj. Port des Barques. 0 km.
Vi holdt en afslapningsdag på campingpladsen. Allan fik redigeret og lagt video op. Jeg fik vasket og cyklet en tur rundt i området, som er velbesøgt sådan en solskinslørdag. Der er flere parker og picnicpladser og ved hvert eneste bord/bænk var en familie på picnic.
Om aftenen spiste vi ved den lille udendørs cafe på campingpladsen.
Kunstig sø
24. dag, 22. maj. Nautique des Vallées - Vannes. 171 km.
Vi kørte igen i det her marskland, som ligner Holland med kanaler på begge sider af vejen og flade enge med afvandingskanaler. Vi kom over Loires udløb i Atlanterhavet ved byen Saint-Nazaire, som er en stor industriby, her er et af verdens største skibsværfter og vi så en kæmpe liner ligge der. Vi kørte også langs med de enorme Airbus Atlantic værksteder, og så er der Grand Port Maritime Nantes Saint-Nazaire, hvilket vi bl.a. kunne se på de flere tusind ens nye biler, som stod på P-pladserne. Nantes ligger lidt længere oppe ad floden, men det er nok de største skibe, der lægger til her.
Vi syntes, kørslen gik rigtig fint og glædede os til Bretagne, men så skete det!!!!
Motoren satte ud og vi listede os til et værksted, som så ville se på bilen tidligst den 8. juni. Derefter var der kun at kontakte Vejhjælp, som brugte næste dag til at undersøge, om der var nogen værksteder, der kunne se på bilen hurtigere, men de fik at vide at der ville gå 4 uger - og således endte denne tur med at Bobilen bliver transporteret til Danmark og vi fløj hjem fra Nantes til København efter 4 dage på hotel. Vi brugte noget af ventetiden til at se på byen Vannes med den gamle bymidte.

Vadehav
23. dag, 21. maj. Port des Barques - Nautique des Vallées. 188 km.
Vi kørte nu mod Bretagne og holdt for natten ved en kunstig sø midt i noget marskland, som der er meget af på de her kanter. Vi gik 2 km rundt om søen og slappede af for resten.
Tilbage til indhold