Turen til Mariager Fjord og Nordjylland - Vores Bo Bil

Vores Bo Bil
Gå til indhold
Nordjylland 11. - 17. Maj 2021

Tirsdag, den 11. maj kørte vi mod Jylland, vi endte ved Hobro og fandt efter lidt søgen et dejligt sted at overnatte på nordsiden af Mariager Fjord, det var Stinesminde Havn.
Stinesminde Havn
Stinesminde Havn
Onsdag kørte vi til parkeringspladsen ved Bramslev Bakker og begav os ud på Panoramaruten en 10-12 km vandresti. Først går det langs Mariager Fjords nordlige bred til Hobro, her er der en trappe og vi kommer op på højdedraget med den dejligste udsigt over Mariger Fjord og landskabet. Desværre småregnede det lidt.
Måske vi kunne få lyst til at gå turen igen en gang i solskin.
Skovsti i det skrå terræn
Udsigt ud over Mariager Fjord
Om eftermiddagen kørte vi fra Hobro ud til østkysten og til Egense, her tog vi færgen over Limfjorden til Hals og parkerede for natten på Hals Lystbådehavn.
Torsdag kørte vi mod vest og mødtes med familie på Thorup Strand, hvor vi så "Gutterne fra kutterne" få deres fiskekuttere trukket op på stranden med traktor.
Derefter 3 overnatninger i sommerhus med familien.
Thorup Strand
Video fra Thorup Strand
Sneglehuset i  Thyborøn
Søndag tog vi afsked med Nørre Vorupør og sejlede med færgen Agger-Thyborøn, hvor vi tog et kig på Sneglehuset. Videre sydpå langs klitterne til Thorsminde, vi holdt og gik en tur langs molerne og så Strandingsmuseet udefra, sikkert et besøg værd, det blev ikke denne gang.
Vi fandt et dejligt sted til overnatning i Husby Klit, Sidselbjerg Strand mellem Vest Stadil Fjord og Vesterhavet. En lang gåtur langs stranden til en samling bunkers, en del af Atlantvolden fra 2. verdenskrig.
Mandag til Ringkøbing for reparation af stenslag i forruden og derefter den lange tur til Faaborg.
Sneglehusets have
Husvogn, sådan kan det også gøres
Thorsminde Havn
Husby Klit
Bunker, Husby Klit
Tilbage til indhold